• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Kápolna utca 2. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 16 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Arcfiatalítás szálbehúzással

Arcfiatalítás szálbehúzással

Laza, petyhüdtté vált arcbőr, amitől mihamarabb szabadulna?

A szálbehúzásos eljárásnak köszönhetően műtét nélkül, roppant hatásosan emelhető meg a megereszkedett arcbőr, kezelhető a ránc és állítható vissza a bőr rugalmassága.

Mit jelent a szálbehúzásos arcfiatalítás?

A szálbehúzás műtéti beavatkozás és metszések nélküli eljárás, amely  biolifting fonalak alkalmazásával, azonnali, tartós eredményt garantál. 

A felszívódó varratokhoz hasonló bioszálak megemelik a szöveteket, feszessé, fiatalossá teszik a bőrt, javítják a bőrtónust. Biztosítják a kollagén termelés fokozódását, élénkítik az anyagcserét, a véráramot és a nyirokkeringést. A bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot, a bőrben új, saját kollagén kötegeket hoznak létre.

Mely területeken alkalmazható a szálbehúzásos arcfiatalítás?

A felszívódó bioszálak hármas hatása van:

  • Arckontúrozás (arcvékonyítás/az ideális háromszögforma kialakítása/petyhüdt arc megemelése)
  • Bőrmegújítás (a bioszálak mikrosérüléseket okoznak a bőrben, amelynek hatására fokozódik a bőr sejtjeinek termelődése, így az látványosan feszesebbé válik, szinte megújul)
  • Öregedésgátlás (a felszívódó bioszálak lassítja a sejtek öregedési folyamatát azáltal, hogy javítják a vér mikrokeringését)

Az arcfeszesítés és fiatalítás mellet eredményesen alkalmazható a nyak  kezelésére, valamint a karok, a nyak és a has területén lévő megereszkedett bőr feszesítésére.

Hogyan zajlik a szálbehúzásos arcfiatalítás?

A szálbehúzásos arcfiatalítást megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. A szálbehúzás helyi érzéstelenítésben, vágás és bemetszés nélkül elvégezhető, akár egy hosszabb munkaszünetben. Az eljárás nem jár kockázattal. A felszívódó szálak az első pillanattól kezdve intenzíven serkentik a sejteket, hatásuk nem múlik el.  A jellemző gyógyulási idő 3 hét, a hatás látványos, amely 1-2 hónap múlva érzékelhető, hosszan tartó. Szükség esetén lehetőség van korrekcióra, illetve az eljárás megismétlésére.

Arcfiatalítás szálbehúzással

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel