• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Skin booster kezelés

Skin booster kezelés

Fáradt, megtört, meggyötört bőr, amely a kisugárzására is rányomja a bélyegét?

A Skin booster kezelés professzionális megoldás a bőr rugalmasságának és víztartalmának visszaállítására, valamint a bőr saját kollagén termelésének serkentésére. Fiatalabb pácienseink körében is népszerű eljárás, a bőr szépségének fokozására és ragyogóbbá tételére.

Mi az a Skin booster kezelés?

A hagyományos hyaluronsavas feltöltések az arc öregedése során megfogyatkozó zsírszövetet, vagyis az arc természetes volumenét állítják vissza. Ezzel szemben a Skin booster magát a bőrt fiatalítja úgy, hogy belülről hidratálja a bőr fiatalon tartásáért felelős középső, rugalmas rostokat termelő rétegét (ahová a hidratáló krémek nem jutnak be). Mondhatni egy bőr alatti hidratáló raktára alakít ki, amely a bőr vízegyensúlyát zökkenti helyre. Ennek köszönhetően a bőr ragyogó és intenzíven hidratált marad. 

A Skin booster kifinomultabb végeredményt kínál, hiszen nem az arc volumenére van drasztikus hatással, hanem magát a bőr szerkezetét fiatalítja meg. Ez az eljárás a hyaluronsavas arcszobrászat kiegészítő kezelésként is kiválóan alkalmazható, így nemcsak az arcforma varázsolható fiatalosabbá, hanem a bőr szerkezete, állaga is.

Mely területeken alkalmazható a Skin booster?

Nagyobbrészt az orcákon, nyakon, dekoltázson és kézfejen jelentkező finom ráncokat simítja ki. Idősebb pácienseknél főleg szárazabb vagy aknés bőr esetén ajánlom, ugyanis szép változásokat eredményez ezen problémák esetén is.

Hogyan zajlik a Skin booster kezelés?

A Skin booster kezelést megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. A Skin booster kezelés részeként érzéstelenítő krémet viszek fel a bőrre, majd tompa végű kanüll vagy tűszúrások segítségével hyaluronsavat injektálok a bőr középső rétegébe.

A kezelés mindösszesen 15-20 percet vesz igénybe, amelynek eredménye - a természetes, puha, ragyogóbb és hidratált bőr - 2-4 héten belül alakul ki és akár 6 hónapig is látható marad. A kezeléseket érdemes 3 hetente megismételni a tartós eredmény elérése érdekében.

Skin booster kezelés
Skin booster kezelés

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel