• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Izzadásgátlás

Izzadásgátlás

Folyamatos szorongás, kínos szituációk az állandó izzadás miatt? Segítek, hogy önfeledten, felszabadultan, gátlások nélkül élhesse mindennapjait!

Az izzadásgátló botox kezelés gyors eljárás, amely egyszerűen, azonnali eredménnyel megszünteti a kellemetlen hónalji izzadást.

Mi az a botox?

A természetben is előforduló Botulinum A toxin tulajdonképpen egy fehérje természetű anyag, amelyet nemcsak arcfiatalításra és ránctalanításra, hanem a gyógyászatban is egyre többször alkalmaznak (pl. migrén kezelésére, háti és nyaki izomgörcs megszüntetésére, stb.) meghökkentő eredményekkel. Az esztétikai kezelésekben használt mennyisége igen csekély, ezzel ellentétben a gyógyászatban az esztétikai dózis közel 10-szeresét használják fel. 

A kezelt területen a botox átmenetileg blokkolja a jelátvitelt az izzadásmirigyek idegvégződésein, így azok nem választanak ki verejtéket , azaz csökken az izzadás. 

A botox használata biztonságos és megkérdőjelezhetetlenül eredményes.

Mely területeken alkalmazható a botox injekció izzadásgátlásra?

Jellemzően a hónalj izzadásának csökkentésére alkalmas a botox kezelés.

Hogyan zajlik az izzadásgátlás botox kezeléssel?

Az izzadásgátló botox kezelést megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. Az eljárás során ici-pici, alig érezhető injekciókkal juttatom be a botox-ot a bőrbe, ennek hatására a verejtékmirigyek fokozott tevékenysége normális szintre csökken. A kezelés hossza függ a kezelt terület nagyságától, de általában 10-20 percet vesz igénybe. Az izzadásgátlás a kezelés után pár nappal kezdődik és maximumát egy hét után éri el.  Az anyag hatása 4-6 hónap után megszűnik, így a kezelést szükség esetén újra ismételni kell. 

Izzadásgátlás

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel