• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
 • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Plasmage kezelés / Plazmakezelés

Plasmage kezelés / Plazmakezelés

Arról ábrándozik, hogy újra egy friss, üde és kisimult tekintet néz vissza Önre a tükörből, ám mégsem szeretne kés alá feküdni? Ebben az esetben a Plasmage eljárás jelenti Önnek a legkiválóbb megoldást!
 

Mi az a Plasmage kezelés/Plazmakezelés?

A Plasmage kezelés egy olyan plasztikai eljárás, amely a műtéti beavatkozás fájdalma nélkül távolítja el a megereszkedett, feleslegessé vált bőrt. A plazmakezelés egy egyedülálló technológia, hiszen nem jár vágással, non-invazív, illetve más orvosi eljárásokhoz viszonyítva minimális a vele járó gyógyulási idő. A beavatkozás rendkívül nagy népszerűségnek örvend, ugyanis azontúl, hogy teljes mértékben biztonságos, eredményessége megkérdőjelezhetetlen, több évig is eltarthat.

A kezelési folyamat alappillére a negyedik halmazállapot, az úgynevezett  plazmaállapot alkalmazása. A plazma kiválóan funkcionál az arcon található megereszkedett bőr fiatalítása, illetve a testen fellelhető különféle bőrproblémák javítása során.

Milyen területeken alkalmazható a Plasmage kezelés?

A plazmakezelést előszeretettel alkalmazzák a szemhéjak megereszkedésének, illetve a szemkörnyéki ráncoknak a műtét nélküli korrigálására.  Az általános bőröregedés rendkívül hamar, már akár 25 éves kortól megkezdődik. Innentől kezdve számolnunk kell azzal, hogy a bőrünk fokozatosan veszít rugalmasságából, feszességéből. Különösen jellemző ez a folyamat a szemkörnyéki területekre, hiszen az itt található bőr nemcsak, hogy vékonyabb, de kevesebb kollagént, és elasztikus rostokat is tartalmaz. Mindez megereszkedett szemhéjakat, illetve beszűkült tekintetet eredményezhet.

A Plasmage beavatkozás rendkívül eredményesen fejti ki hatását a további esetekben is:

 • ránctalanítás 
 • bőrfeszesítés 
 • hegek
 • striák, szeplők, pigmentfoltok 
 • fibroma
 • verruca
 • nyelvfék,ajakfék átvágás

 

Hogyan zajlik a Plasmage kezelés?

Fontos megjegyezni, hogy a plazmakezelést kizárólag kora tavasszal, illetve ősszel lehet elvégezni. Ezenkívül mindenképpen javasolt egy bőrgyógyàsz szakorvossal történő konzultáció.

A eljárás megkezdése előtt érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelni kívánt területre. A beavatkozás a Plasmage készülék segítségével történik, amely létrehozza a már említett, bőrre rendkívül jótékony hatású plazmát. A készülék a levegőben megtalálható gázok ionizálásával kialakítja a plazmaállapotot a kezelt bőrfelület, és a tűelektroda között. Ennek eredményeképpen egy olyan elektromos ív alakul ki, amely a bőrfelszínnel való találkozáskor összehúzza, feszesebbé varázsolja azt, úgy, hogy mindeközben nem roncsolja az alatta található kötőszöveteket. 

A procedúra nagyjából 15-30 percet vesz igénybe, a látható eredmény kialakulásához pedig körülbelül 6-8 hétre van szükség. 

Hogyan járjunk el a kezelést követően?

A beavatkozás után 2-3 napig ajánlott mellőzni a smink használatát, illetve a komoly energiabefektetéssel járó sporttevékenységeket. A procedúrát követően ügyelni kell a fokozott fényvédelemre, legalább 50+ faktoros fényvédő krém használata javallott.

Milyen esetekben NEM alkalmazható a Plasmage kezelés?

 • terhesség, szoptatás
 • pacemaker 
 • daganatos megbetegedés
 • szívbetegség
 • fém implantátum
   
Plasmage kezelés / Plazmakezelés
Plasmage kezelés / Plazmakezelés

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel