• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Kápolna utca 2. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 16 óra között.)
 • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Érkezelés

Érkezelő gép

Hogyan végezzük az érkezelést?

A gép legfontosabb funkciója a seprűvéna és hajszálér kezelése. A kezelőfejet a kezelendő felülethez érintjük, a rádiófrekvencia az ér falában fog haladni és elnyelődni. Az elnyelődés következtében hővé alakul, ami elégeti az érfalakat. Az immunrendszerünk falósejtjei a sérült érszakasz sejtjeit elszállítják és a gyógyulási folyamat lezárulása után homogén és szép sima bőrt kapunk.

A kezelés nagyon látványos, hiszen azonnali remissziót eredményez. Leggyakoribb kezelendő területek az orr környéke, orcák, combok, lábszár és boka. Gépünk a test szinte bármely részén hatékonyan alkalmazható. Kezelhetők vele teleangiektáziák, rosacea, hemangiómák, angiomák és egyéb éreredetű elváltozások is.

De mi is az a seprűvéna?

A testünkben megtalálható verőerek az oxigénben dús vér szállításáról gondoskodnak a szövetekhez. A visszerek (vénák) feladata, hogy az elhasznált vért visszaszállítsa a szív felé. Seprűvéna kifejezés alatt tulajdonképpen a vénák tágultával járó visszérbetegségről beszélünk. Sok esetben már egész fiatal korban megjelennek a vékony, sötétkék-lila erek. Az évek előrehaladtával több rétegben, elágazóan egyre nagyobb területeken látható. Ennek korai fázisa tünetmentes, a seprűvénák vagy pókvénák később alakulnak ki. Ebben a stádiumban még könnyen kezelhető. 4-5 milliméteres vastagságnál már betegségről beszélünk, amit csak orvosi beavatkozással lehet kezelni.

Kinek ajánljuk a kezelést?

 • Hölgyeknek és uraknak is egyaránt.
 • Akiket zavarnak a kialakult seprűvénák és hajszálerek.
 • Azoknak, akik azonnali megoldást szeretnének.

Fontos tudni, hogy a seprűvéna a visszeresség korai stádiuma, ami nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi kérdés is.

Hogyan zajlik a kezelés és mennyi ideig tart?

Először az érintett felületet szabaddá tesszük, majd fertőtlenítjük és már kezdődik is a kezelés. A folyamat közben apró, pontszerű szúró érzés alakul ki, mely a kezelést követően teljesen megszűnik. Utolsó lépésként a kezelt felületet hűsítő és hidratáló géllel kenjük be.

A kezelés ideje minden esetben egy személyes konzultáció során dől el. A megbeszélés alatt mérlegeljük a vendégünk panaszait, megvizsgáljuk az érintett területet és kidolgozzuk a legoptimálisabb kezelési stratégiát. Egy kezelés általában 15-45 percet vesz igénybe.

Igényel bármilyen előkészületet vagy utóápolást a vendégek részére?

NEM! A konzultáció után csak be kell fáradni a kezelésre a megbeszélt időpontra.     A kezelést követően a bőr felülete varasodni fog és kicsit érzékennyé válik. Kerülni kell a meleg helyeket (szauna, szolárium, napsütés), amíg a varasodás el nem múlik. A sérült bőrfelületet óvni kell, hiszen fertőzés veszélynek van kitéve, illetve fényvédelem nélkül bepigmentálódhat.

Miért válaszd ezt az érkezelési formát?

 • Azonnali eredmények.
 • Hegesedés és nyom nélkül gyógyul.

Milyen területeken alkalmazandó a kezelés?

 • Arcon bármilyen ér eredetű elváltozás esetében - rosacea, hajszálerek, hemangioma, póknaevus.
 • Lábakon hajszálerek kezelésére.

További fontos tudnivalók:

 • Általában egy kezelés nem elegendő, de látható eredménnyel jár.
 • A kezelést csak októbertől február végéig végezzük a fényvédelem miatt.
 • Minél vastagabb a kezelendő ér vagy mennyiségileg több, annál többször kell megismételni a kezelést
 • Érkezelést követően az ér erőteljesebb színű és átmenetileg vastagabb lesz, mely hetek alatt szívódik fel és nyomtalanul gyógyul.
Érkezelő gép

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel