• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Természetes hatású, szimmetrikus ajkak biztonságos, gyors, fájdalommentes eljárással, hosszan tartó eredménnyel az ajkak érzékenységének elvesztése nélkül, alig 30 perc alatt!

Hyaluronsavas ajakfeltöltéssel esztétikussá tesszük az arc egészét az ajkak kontúrjának, teltségének kiemelésével.

Milyen ajakfeltöltő anyagokat használok?

A Beauty Planet szegedi és kecskeméti rendelőjében a kezelésekhez kizárólag biztonságos és felszívódó hyaluronsavat használok, amely esetében jelentősen kisebb az esély a gyulladásos csomók, illetve egyéb mellékhatások kialakulásának.

Hyaluronsavas kezelés esetén az anyag jellemzően fél év múlva lebomlik, így a következő töltés alkalmával akár változtatható is az ajkak formája. 

Az anyag teljes kiürülése általában egy év, amelyet követően az ajkak visszaállnak eredeti állapotukba. Jellemzően az aktív sporttevékenység, gőzfürdő, szolárium, rendszeres napozás gyorsítja az anyag lebomlását. 

Milyen alaktípus korrigálható ajakfeltöltéssel?

Vékony az alsó-felső ajak: lehet veleszületett sajátosság, vagy az ajak az öregedés folyamán veszít teltségéből. Az alsó és felső ajak is kezelést igényel.

Vékony felső ajak: a felső ajak veszít teltségéből, amely következtében az ajak és orr közötti távolság megnő, ami esztétikailag nem előnyös megjelenést eredményez. Ebben az esetben a felső ajak feltöltése indokolt.

Vékony alsó ajak: ez a legritkább eset, csak az alsó ajkat töltjük fel.

Aszimmetrikus szájkontúr: a jobb-, illetve a baloldali aszimmetria is hatékonyan korrigálható, az alsó és a felső ajaknál egyaránt. 

Hogyan zajlik az ajakfeltöltés?

Az ajakfeltöltést megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. Az ajakfeltöltés mindössze 30 percet vesz igénybe, amelyre helyi érzéstelenítést követően kerül sor, így a kezelés fájdalommentes vagy csak minimális kellemetlenséggel jár.

Mindössze néhány tűszúráson keresztül töltöm be a megfelelő helyre a hyaluronsavat, majd szükség esetén masszírozással egyenletesen eloszlatom.

Végeredmény tekintetében arányos, természetesen telt ajkakat varázsolunk.

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel