• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Bőrsebészet

Bőrsebészet

Milyen bőrsebészeti szolgáltatásokat nyújtunk?

Első körben bőrgyógyász szakorvos által felállított diagnózisra, szakvéleményre van szükség ahhoz, hogy a lehető legjobb, személyre szabott műtéti eljárást biztosítsuk a páciensnek.

Rendelőinkben az alábbi bőrsebészeti megoldásokkal várjuk:

  • Anyajegy levétel szövettani vizsgálattal
  • Fibroma eltávolítás
  • Vírusos szemölcs eltávolítás
  • Zsírcsomó eltávolítás
  • Atheroma eltávolítás
  • Bőrkinövés eltávolítás
  • Hegkezelés, milia, xanthelasma kezelés
  • Pigmentfolt eltávolítás

Anyajegy levétel / bőrkinövés eltávolítás

Az anyajegy eltávolítás nagy odafigyelést igénylő, aprólékos feladat, amely szakértelmet kíván. Fontos a műtét előzetes megtervezése, az adott testtájéknak megfelelő sebészi metszésvezetés, az aprólékos műtéti technika megfelelő eszközök felhasználásával, valamint az esztétikai bőrvarrat. 
Mindezek együttesen biztosítják, hogy az anyajegy/bőrnövedékeket a szakma szabálya szerint legyenek eltávolítva, a gyógyulás gyors, a végeredmény esztétikus legyen.
Első körben helyi érzéstelenítést alkalmazunk, majd plazmával vagy szikével eltávolítjuk a növedéket. Az anyajegy egészben, ép környezettel együtt kerül kimetszésre. Az összevarrt heg steril sebtapaszt, kötést kap, amit nem érhet víz, szennyeződés. A beavatkozás minimális fájdalommal jár, szinte semmilyen megterhelést nem jelent. A varratok 7-10 napig maradnak a bőrben.
Természetesen minden általunk eltávolított anyajegyet szövettani vizsgálatra küldünk, így bőrgyógyásza pontos képet kap az eltávolított anyajegy típusáról, valamint a helyes műtéti kivitelezésről.

Fibroma eltávolítás

Jóindulatú növedékek eltávolítása jellemzően három módon történhet: folyékony nitrogénnel való fagyasztással, ollóval, szikével vagy elektrokauterrel, plazmával, amit leégetésnek is neveznek. Az eltávolítás módjának megválasztását érdemes bőrsebészetben jártas szakemberre bízni.

Vírusos szemölcs eltávolítás

Több szemölcs eltávolítási módszer is alkalmazható: sebészi eltávolítás, plazma vágás, égetés vagy fagyasztás. A szemölcs típusának, nagyságának és elhelyezkedésének figyelembevételével választhatjuk ki a páciens számára legmegfelelőbb eljárást.
A nagyobb szemölcsök eltávolítása műtéti úton javasolt, a szemölcs kimetszésével. A szemölcs kimetszése után heg marad vissza, ami a varratszedés után, idővel elhalványul, észrevehetetlenné is válhat.

Zsírcsomó eltávolítás

Gyakran a bőr alatt is megjelenhetnek olyan elváltozások, jóindulatú daganatok, melyek eltávolítása indokolt lehet. Ilyen például a bőralatti zsírszövetben növekvő lipóma (zsírdaganat). A műtétet érdemes mielőbb elvégezni, hiszen a megnövekedett elváltozások nagyobb műtéti heggel távolíthatóak el.
A zsírcsomók eltávolítása kizárólag kimetszéssel lehetséges. A műtét fájdalommentes. A zsírcsomó műtéte történhet helyi érzéstelenítésben vagy extra nagy méretű lipóma esetén a műtét bódításban vagy altatásban javasolt.

Hegkezelés, milia, xanthelasma kezelés

Súlyosabb hegesedés esetén számos eljárás közül választhatunk. Az invazívabb technikák között szerepel többek között kortikoszteroid injekció, plazma terápia és a műtéti eljárás.
A milium és xanthelasma, azaz a szemkörnyéki növedékek eltávolítására kiváló újszerű megoldást nyújt a plazmage. Az eltávolítás módjának kiválasztását itt is érdemes bőrsebészetben jártas szakemberre bízni.

Pigmentfolt eltávolítás    

A plazma kezelés az egyik leghatékonyabb eszköz a pigment-, nap- és májfoltok, illetve a szeplők ellen. A Beauty Planet rendelőiben a professzionális Plasmage kezelést használjuk erre a célra. A kezelési folyamat alappillére a negyedik halmazállapot, az úgynevezett plazmaállapot alkalmazása. A plazma kiválóan funkcionál az arcon található megereszkedett bőr fiatalítása, illetve a testen fellelhető különféle bőrproblémák javítása során.
További részletes információk a Plasmage kezelésről: https://www.beautyplanet.hu/szolgaltatasok/plasmage.

Bőrsebészet

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel