• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Arckontúrozás

Arckontúrozás

Szeretné karakteresebbé, fiatalosabbá tenni megjelenését állszeglete, arccsontja vagy orra határozottabb megjelenésével, esetleg javítaná arca arányait?

Hyaluronsavas töltőanyaggal úgy formázható az arc egyes részeinek volumene, hogy komolyabb sebészeti beavatkozások nélkül lehet határozottabb, feszesebb arckaraketere. Az arckontúrozással roppant látványos és tartós eredmények érhetőek el, fájdalom és hosszas felépülési idő nélkül.

Mit jelent az arckontúrozás?

Az arckontúrozás segítségével műtéti beavatkozás nélkül teremthető meg az állvonal, arccsont, orr fiatalosabb, feszesebb megjelenése. A fájdalommentes kezelés során keresztkötött hyaluronsavas töltőanyag segítségével állítható helyre az arc volumene, akár 18-24 hónapig tartó hatással. Férfiak és nők körében is kedvelt eljárás, hiszen segít az arc megfelelő arányainak, kontúrjának kialakításában, így hosszú távon láthatóan határozottabb és fiatalosabb megjelenést eredményez.

Hogyan zajlik az arckontúrozás?

Az arckontúrozást megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. A kezelést hyaluronsavas töltőanyaggal végezzük, amelynek nincs semmilyen káros mellékhatása, így teljesen biztonságos. A hyaluronsav további előnye, hogy reverzibilis, tehát fél-egy év múlva lebomlik, illetve szükség esetén hyaluronidase enzim segítségével fel is oldható. Azaz töltésenként más forma kérhető és, ha az új forma esetleg nem nyerné el tetszését, akkor az is rugalmasan korrigálható.

A hosszan tartó eredménnyel járó kezelés nem igényel vágást, körülbelül egy óra alatt elvégezhető, így Ön még aznap visszatérhet mindennapi teendőihez. 

Arckontúrozás

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel