• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Kápolna utca 2. 
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B 
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Szegeden és Kecskeméten - telefonszám(+36)70 9424 433
  • Telefonos bejelentkezés: H-P: 12 és 17 óra között.

Állvonal kontúrozás

Állvonal kontúrozás

Szeretné karakteresebbé, fiatalosabbá tenni megjelenését álla, állcsontja határozottabb megjelenésével, esetleg javítaná arca arányait vagy megszabadulna a kínos tokától?

Hyaluronsavas töltőanyaggal úgy formázható az arc alsó részének volumene, hogy komolyabb sebészeti beavatkozások nélkül lehet határozottabb, feszesebb és élesebb az állkapocs. Az állvonat kontúrozással roppant látványos és tartós eredmények érhetőek el, fájdalom és hosszas felépülési idő nélkül.

Mit jelent az állvonal kontúrozás?

Az állvonal kontúrozás segítségével műtéti beavatkozás nélkül teremthető meg az állvonal fiatalosabb, feszesebb megjelenése. A fájdalommentes kezelés során keresztkötött hyaluronsavas töltőanyag segítségével állítható helyre az arc alsó részének volumene, akár 18-24 hónapig tartó hatással. Az állvonal kontúrozás férfiak és nők körében is kedvelt eljárás, hiszen segít az arc megfelelő arányainak, kontúrjának kialakításában, így hosszú távon láthatóan határozottabb és fiatalosabb megjelenést eredményez.

Hogyan zajlik az állvonal kontúrozás?

Az állvonal kontúrozást megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. A kezelést hyaluronsavas töltőanyaggal végezzük, amelynek nincs semmilyen káros mellékhatása, így teljesen biztonságos. A hyaluronsav további előnye, hogy reverzibilis, tehát fél-egy év múlva lebomlik, illetve szükség esetén hyaluronidase enzim segítségével fel is oldható. Azaz töltésenként más forma kérhető és, ha az új forma esetleg nem nyerné el tetszését, akkor az is rugalmasan korrigálható.

A hosszan tartó eredménnyel járó kezelés nem igényel vágást, körülbelül egy óra alatt elvégezhető, így Ön még aznap visszatérhet mindennapi teendőihez. 

Állvonal kontúrozás

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel