• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Kápolna utca 2. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 16 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Szolgáltatások

Skin booster kezelés

Fáradt, megtört, meggyötört bőr, amely a kisugárzására is rányomja a bélyegét?

A Skin booster kezelés professzionális megoldás a bőr rugalmasságának és víztartalmának visszaállítására, valamint a bőr saját kollagén termelésének serkentésére. Fiatalabb pácienseink körében is népszerű eljárás, a bőr szépségének fokozására és ragyogóbbá tételére.

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Ráncok, szem alatti karikák, besüppedt hegek? Intsen búcsút tőle mihamarabb, gyorsan, fájdalommentesen, hyaluronsavas feltöltéssel! 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés visszaforgatja az idő kerekét az által, hogy fokozza a bőr hidratáltságát, rugalmasságát,valamint hosszabb időre kisimítja a ráncokat.

Plasmage kezelés / Plazmakezelés

Arról ábrándozik, hogy újra egy friss, üde és kisimult tekintet néz vissza Önre a tükörből, ám mégsem szeretne kés alá feküdni? Ebben az esetben a Plasmage eljárás jelenti Önnek a legkiválóbb megoldást!
 

Mimikai ráncok kezelése

Minden vágya a kisimult, megfiatalodott arcbőr gyorsan, fájdalommentesen, azonnali látványos eredménnyel? 

A botox kezelés a ránctalanítás egyik közkedvelt módszere, amellyel az izmok ellazítása által a mimikai ráncok káprázatos módon kezelhetőek.

Izzadásgátlás

Folyamatos szorongás, kínos szituációk az állandó izzadás miatt? Segítek, hogy önfeledten, felszabadultan, gátlások nélkül élhesse mindennapjait!

Az izzadásgátló botox kezelés gyors eljárás, amely egyszerűen, azonnali eredménnyel megszünteti a kellemetlen hónalji izzadást.

Érkezelő gép

Zavarnak a kialakult seprűvénák, visszerek és hajszálerek a lábadon, arcbőrödön? Van egy jó hírünk! Az érkezelő gép megoldást nyújt erre a problémára!

Bőrsebészet

Szegedi és kecskeméti magánrendelőnkben innovatív bőrsebészeti eljárásokkal várjuk a nekünk bizalmat szavazó pácienseket. Korszerű eszközökkel, páciensközpontú hozzáállással és kiemelkedő szaktudással biztosítjuk a magas színvonalú, biztonságos ellátást.
 

Arckontúrozás

Szeretné karakteresebbé, fiatalosabbá tenni megjelenését állszeglete, arccsontja vagy orra határozottabb megjelenésével, esetleg javítaná arca arányait?

Hyaluronsavas töltőanyaggal úgy formázható az arc egyes részeinek volumene, hogy komolyabb sebészeti beavatkozások nélkül lehet határozottabb, feszesebb arckaraketere. Az arckontúrozással roppant látványos és tartós eredmények érhetőek el, fájdalom és hosszas felépülési idő nélkül.

Arcfiatalítás szálbehúzással

Laza, petyhüdtté vált arcbőr, amitől mihamarabb szabadulna?

A szálbehúzásos eljárásnak köszönhetően műtét nélkül, roppant hatásosan emelhető meg a megereszkedett arcbőr, kezelhető a ránc és állítható vissza a bőr rugalmassága.

Aptos szálas kezelés

Feszes, fiatalos, kontúros arcbőre vágyik altatás és megterhelő műtéti beavatkozás nélkül? Van egy jó hírünk! Az Aptos felszívódó, biostimuláló szálak megteremtették az arcformázás, valamint a test emelésének és kontúrozásának új generációját

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Természetes hatású, szimmetrikus ajkak biztonságos, gyors, fájdalommentes eljárással, hosszan tartó eredménnyel az ajkak érzékenységének elvesztése nélkül, alig 30 perc alatt. 

Hyaluronsavas ajakfeltöltéssel esztétikussá tesszük az arc egészét az ajkak kontúrjának, teltségének kiemelésével.

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Miért érdemes a Beauty Planet szegedi vagy kecskeméti rendelőjét választani?

  • Kizárólag biztonságos, magas színvonalú esztétikai kezeléseket nyújtok.
  • Kortól és nemtől függetlenül minden páciens számára személyre szabott, gyors és látványos megoldást kínálok.
  • Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek előzetes igényfelmérése, a páciensek eljárásokkal kapcsolatos tájékoztatására. Éppen ezért ingyenes személyes konzultációt biztosítok.
  • Folyamatosan képzem és fejlesztem magam, hogy pácienseim számára mindig a lehető legjobbat nyújthassam.
  • Kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozom. 
  • Fontos számomra, hogy pácienseim fájdalom-és stresszmentes kezelést kapva nyerjék vissza önbizalmukat.
  • Rendelőimben a természetes hatású végeredmény elérése a cél.
  • Kellemes, megnyugtató környezet jellemzi szegedi és kecskeméti rendelőmet egyaránt.

Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Szegeden és Kecskeméten

Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Szegeden és Kecskeméten

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes személyes konzultáció során átbeszéljük az Ön igényeit és az azokhoz igazított legmegfelelőbb kezelési lehetőségeket! 

Kapcsolatfelvétel

Páciensek mondták

Elemér

A legjobb döntés volt részemről, hogy a Beauty Planet szegedi rendelőjét választottam, a végeredménnyel abszolút elégedett vagyok. Szakmai tudása, felkészültsége, ügyfélorientált hozzáállása révén bárkinek jó szívvel ajánlom a Doktornőt és közvetlen csapatát.

Gabriella

Bár tartottam az arcesztétikai kezelésektől, a Doktornő teljes mértékben eloszlatta minden félelmemet, szakmai hozzáértésével és alapos, minden részletre kiterjedő tájékoztatásával. Pontosan tudtam, hogy mire kell számítanom a kezelések során, így magabiztosan léptem át a rendelő ajtaját.

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel