• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Kápolna utca 2. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 16 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Ráncok, szem alatti karikák, besüppedt hegek? Intsen búcsút tőle mihamarabb, gyorsan, fájdalommentesen, hyaluronsavas feltöltéssel! 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés visszaforgatja az idő kerekét az által, hogy fokozza a bőr hidratáltságát, rugalmasságát,valamint hosszabb időre kisimítja a ráncokat.

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav nem más, mint a bőr kollagén rostjainak a fő alkotóeleme, azaz testünk természetes alkotórésze. Tartós vízmegkötő hatása van, így hidratál, volument pótol, ezáltal hozzájárul a bőr rugalmasságának, feszességének megőrzéséhez. A fiatal bőr rostjai jelentős mennyiségben tartalmaznak hyaluronsavat, azonban az idő előrehaladtával és a bőr öregedésével mennyisége egyre csak csökken. Bőrben lévő mennyiségének csökkenésével párhuzamosan jelenik meg egyre több éktelenkedő ránc, egyre nagyobb kiterjedésben.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés eredményeként újra arcunk természetes fiatalságát üdvözölhetjük.

Mely területeken alkalmazható hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A hyaluronsavas ráncfeltöltés hatására:

  • az arcon megjelenő ráncok mélysége csökken, feltöltődnek és kisimulnak
  • a szem alatti karikák, mélyebb árkok észrevétlenné válnak
  • csökken az orrtól a szájzugig futó redő mélysége
  • elsimulnak, feltöltődnek a szájzugban, száj körül megjelenő ráncok.

Hogyan zajlik a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A ráncfeltöltést megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a kezelési lehetőségeket. A maximum 20-30 perces kezelés során helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen injekcióval vagy kanüllel a bőr rétegei közé vagy közvetlenül a bőr alá adom a hyaluronsavat.

A szembeötlően látványos eredménnyel járó kezelés nyomán egy-egy leheletnyi pötty látszódhat az arcon, de 1-2 nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek. 

A hyaluronsav abszolút előnye, hogy felszívódó anyag, így nem okoz káros mellékhatást, sőt fél-egy év múlva teljesen lebomlik. Szintén az előnyök listájára írható, hogy reverzibilis, vagyis olyan speciális anyag, ami a hyaluronidase enzim segítségével feloldható. Ez abban az esetben hasznos, ha nem tetszik az eredmény, vagy esetleg szövődmény alakulna ki. 

A ráncfeltöltés eredménye javarészt 6-10 hónap elteltével elmúlik, tehát a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikai ránckezeléssel együttesen alkalmazva számottevően növelhető a kezelés eredményessége.

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel