• Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések Kecskeméten Kecskemét, Fecske utca 9/A, 104-es csengő. - Telefonos bejelentkezés: +36 30 096 2213 (H-P 13 és 15 óra között.)
  • Beauty Planet - Arcesztétikai kezelések SzegedenSzeged, Fő fasor 53./B - Bejelentkezés a kapcsolati űrlap kitöltésével

Mimikai ráncok kezelése

Mimikai ráncok kezelése

Minden vágya a kisimult, megfiatalodott arcbőr gyorsan, fájdalommentesen, azonnali látványos eredménnyel? 

A botox kezelés a ránctalanítás egyik közkedvelt módszere, amellyel az izmok ellazítása által a mimikai ráncok káprázatos módon kezelhetőek.

Mi az a botox?

A természetben is előforduló Botulinum A toxin tulajdonképpen egy fehérje természetű anyag, amelyet nemcsak arcfiatalításra és ránctalanításra, hanem a gyógyászatban is egyre többször alkalmaznak (pl. migrén kezelésére, háti és nyaki izomgörcs megszüntetésére, fogcsikorgatás oldására stb.) meghökkentő eredményekkel. Az esztétikai kezelésekben használt mennyisége igen csekély, ezzel ellentétben a gyógyászatban az esztétikai dózis közel 10-szeresét használják fel. 

A botox az arc izmaiba fecskendezve ellazítja a mimikai izmokat, így azok kis mértékben lesznek képesek a bőr ráncolására. A botox hatása átmeneti, ugyanis a toxin lebomlásával az izmok újra működőképessé válnak. 

A botox használata biztonságos és megkérdőjelezhetetlenül eredményes.

Mely területeken alkalmazható botox kezelés?

A botox kezelés elsősorban az arcizmok által okozott ráncok (mimikai ráncok) esetében alkalmazható. Ezek rendre: 

  • a homlok vízszintes ráncai
  • a szemöldökök közötti függőleges ráncok (“haragos” ráncok)
  • a szemek körüli  ráncok ( szarkalábak)

Hogyan zajlik a mimikai ráncok kezelése?

A mimikai ráncok kezelését megelőzően a Beauty Planet rendelőjében egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük az igényeket és a személyre szabott lehetőségeket. A ráncok kezelése botox alkalmazásával gördülékeny beavatkozás, mely során az anyagot a legvékonyabb tűvel, minimális kellemetlenséget okozva, a ráncot előidéző izmokba adom be. A beavatkozás mindössze 15-20 percet vesz igénybe, amelyet követően a páciens észrevétlenül visszatérhet mindennapi tevékenységéhez.

A botox hatása 4-7 nap múlva alakul ki, maximumát 2 hét múlva éri el. Jellemzőn hatása 4-6 hónapig látható, illetve érzékelhető, ezt követően az eljárás korlátlanul ismételhető. Érdemes megfelelő gyakorlattal és szakértelemmel bíró orvosra bízni a kezelést a lehető legjobb eredmény szem előtt tartása és a kockázatok kizárása érdekében.

Mimikai ráncok kezelése

Beauty Planet - Személyre szabott megoldások
Személyre szabott
megoldások

Beauty Planet - Biztonságos eljárások
Biztonságos
eljárások

Beauty Planet - Prémium minőségű anyagok
Prémium minőségű
anyagok

Beauty Planet - Ingyenes konzultáció
Ingyenes
konzultáció

Szeretne bejelentkezni ingyenes konzultációra?
Kérdése van?

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel